Nunta

PENTRU O OFERTĂ PERSONALIZATĂ, TRATATĂ CU TOATĂ ATENȚIA PE CARE O MERIȚI, SUNĂ-MĂ LA 0744 487108


 


Cum și eu vreau ca cel mai frumos eveniment din viața ta să fie perfect documentat, trebuie să vorbim despre tot ce ar putea sa te ajute:

 

SE POATE PROGRAMA O ÎNTÂLNIRE ÎNAINTE DE A FACE O REZERVARE?

Da, este chiar indicat să ne vedem față în față, este mult mai uman și mai cald așa. În plus, este mai eficient să vorbim despre toate detaliile direct, decât să dureze o veșnicie printr-un schimb de mail-uri sec și impersonal.

ESTE NEVOIE DE ACHITAREA UNUI AVANS PENTRU REZERVAREA DATEI?

Da. Pentru că eu va garantez prezența mea pentru ziua evenimentului, va fi nevoie de achitarea unui procent de 30%. Achitarea și semnarea contractului oferă garanții pentru ambele părți.

EXISTĂ UN NUMĂR LIMITĂ DE FOTOGRAFII PENTRU EVENIMENT?

Nu. Ar fi absurd să mă opresc din declanșat la 500, 1000 sau 2000 de fotografii. Dar, este foarte important să îmi spui ce momente sunt importante pentru tine, de ce detalii trebuie să țin cont, căror invitați trebuie să le acord mai multă atenție.

CÂTE ORE POȚI SĂ STAI LA PETRECERE?

De regulă, de dimineață, pornind cu pregătirile specifice zilei, până când se termină toate obiceiurile: tortul, aruncarea buchetului și a jartierei, hora miresei.

POȚI SĂ TIPĂREȘTI FOTOGRAFII ÎN TIMPUL EVENIMENTULUI?

Da. Este un serviciu suplimentar care se poate oferta. Invitații vor fi încântați să plece cu o amintire de la eveniment, fie că este o fotografie simplă sau un print pe hârtie magnetică.

SE POATE FACE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Da. Este de preferat să discutăm și să stabilim fiecare detaliu. Iar fiecare mic detaliu se va reflecta în prețul care poate fi influențat de câte albume printate dorești, de câte fotografii și în ce format vor ajunge la invitați, de câte dvd-uri personalizate îți voi livra.


Eu sunt sigur că sunt cel mai potrivit fotograf pentru evenimentul tău, bazându-mă pe experiență și pe tehnica de top pe care o dețin.

Sunt gata să te ajut să documentezi cel mai important eveniment pentru tine.

Nu ezita să mă contactezi, avem foarte mult de lucru!